Trafikinformation

Buss

Linje 1 Hudiksvall. Linje 1 får en ny linjesträckning i Hudiksvall och hållplatserna Sjukhusentrén och Guldsmeden kan inte trafikeras från och med 15 augusti.

På grund av att Hudiksvalls sjukhus byggs om kan linje 1 inte trafikera sjukhusområdet.  Resenärer från hållplats Sjukhusentrén hänvisas till hållplats Sjukhuset läge B på Kungsgatan.


Linje 14 Gävle. Hållplatserna Sofia Magdalena och Holmkanalen är avstängda tills vidare

Framkomlighetsproblem på Nygatan gör så att bussen måste ledas om via Norra Skeppsbron.

Resenärer från Sofia Magdalena och Holmkanalen hänvisas till hållplats Gävle Strand eller till en tillfällig hållplats på Norra Skeppsbron.

Läs mer

Linje 11, 14, 44 Sandviken. Fredriksgatan är avstängd för busstrafik fram till måndag 26 september.

Trafiken leds om via Barrsätragatan och Hyttgatan. Hållplats Murgårdsskolan och Bruket är avstängd.

Arbete med fjärrvärme gör så att Fredriksgatan inte kan trafikeras på ett trafiksäkert sätt. Hållplats Bruket är avstängd och resenärer hänvisas till Sandvikens resecentrum.

Hållplats Murgårdsskolan är avstängd och resenärer hänvisas till hållplats Enen på Barrsätragatan.

Läs mer

Linje 6 Bollnäs. Hållplatserna Torsbergsgymnasiet, Sysslomansgatan och Rikets sal trafikeras inte av linje 6 fram till 10 december.

Resenärer från Sysslomansgatan och Rikets sal hänvisas till hållplats Blomkransen som har en tillfällig hållplats i korsningen Björkhamregatan och Voxnavägen.

Resenärer från Torsbergsgymnasiet hänvisas till annan linje.

I övrigt så trafikerar linje 6 sin ordinarie linjesträckning.

Läs mer

Karta

Linje 46 och 241 Hofors. Hållplats Rönningen trafikeras inte av linje 46 mot Robertsholm och linje 241 mot Falun tills vidare.

Resenärer från hållplats Rönningen med linje 241 mot Falun hänvisas till hållplats Jägargatan och resenärer från Rönningen med linje 46 hänvisas till Hofors Centrum eller hållplats Göklund.


Linje 76 Bollnäs. Hållplats Sysslomansgatan trafikeras inte. Vissa av linje 76 turer trafikerar Torsbergsgymnasiet. Ändringarna gäller fram till 10 december

Se reseplanerare i app eller på hemsida då vilka turer linje 76 trafikerar Torsbergsgymnasiet.


Linje 39 Falun. Nytt hållplatsläge på Knutpunkten från och med 15 augusti. Det nya hållplatsläget är E.

Gävle Pride parad. Under lördagen 20 augusti mellan 14.30 - 16.00 blir det parad i Gävle centrum och förseningar är att vänta längs alla busslinjer som passerar Gävle centrum.

Tåg

Inställda SJ-tåg i sommar

På grund av personalbrist ställer SJ in vissa avgångar under sommaren, ibland med kort varsel. Aktuell trafikinformation för SJ hittar du på sj.se eller telefon 0771-75 75 75.


Planerade banarbeten

Här hittar du information om aktuella och kommande banarbeten.

27 juni-8 juli Gävle-Ljusdal

Vissa tåg ställs in dagtid måndag-fredag och bussar körs enligt särskild tidtabell.

27 juli - 6 augusti

Nattetid kan inte Gävle Central angöras. X-tåget från Bollnäs 23.44 till Gävle ställs in och X-tåget från Sundsvall 21.30 till Gävle ersätts på sträckan Ljusne-Gävle.

7 augusti - 13 augusti

Samtliga X-tåg till och från Gävle ställs in söndag-lördag. X-tågen körs mellan Ockelbo-Ljusdal och Söderhamn-Sundsvall, bussar som ansluter till och från tågen körs mellan Gävle-Ockelbo och Gävle-Söderhamn enligt särskild tidtabell.

SJs tåg kommer att köras en annan väg eller ställas in och eventuellt ersättas med buss. För närvarande är dessa lösningar inte färdiga, mer information om SJs tåg kommer att finnas på sj.se  

22 augusti-2 september Gävle-Ljusdal

Vissa tåg ställs in dagtid måndag-fredag och bussar körs enligt särskild tidtabell.

Läs mer