Företagskort

 

Företagskortet kombinerar bekvämlighet och prisvärdhet. Kortet hjälper företag och organisationer att samla kostnaderna för de resor som anställda gör i tjänsten.

 

Företagskortet är ett flexibelt alternativ när man reser då och då. Det kan användas av flera personer samtidigt för att betala resor som faktureras i efterhand. 

Med företagskortet kan ni köpa enkelbiljetter och 24-timmarsbiljetter ombord på X-trafiks bussar och X-tåg eller på något av X-trafiks kundcenter. På ett kundcenter går det även att köpa 30-dagarsbiljetter. Ni betalar endast för de biljetter ni köper, inga övriga avgifter tillkommer.

Så här gör ni för att köpa en biljett:

  1. Tala om vilken sträcka ni vill resa, om ni önskar köpa enkelbiljett, 24 timmarsbiljett eller 30-dagarsbiljett och att ni vill betala med företagskort.
  2. Håll kortet mot biljettmaskinen. Biljetten finns på företagskortet och ni får ett kvitto på köpet. Vill ni hellre ha en pappersbiljett ber ni om det. Är ni flera som reser och vill betala med samma företagskort ber ni om en gruppbiljett och får då en pappersbiljett för alla i gruppen. 

Reser ni med 30-dagarsbiljett med SJ-tillägg skall både kort och kvitto kunna visas upp vid resa.

 

Priser företagskort

Priset ni betalar är beroende av hur många zoner ni reser genom.

Enkelbiljett

24-timmarsbiljett

30-dagarsbiljett

Beställ företagskort

För att bli företagskund hos oss fyller du enkelt i nedanstående formulär. Din ansökan skickas då direkt till oss. Det är viktigt att vi får alla uppgifter för att du ska kunna få aktuell information från oss. Om fel skulle uppstå, kontakta X-trafiks företagsförsäljning foretag.xtrafik@regiongavleborg.se.


 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Företagskort
Företagskort
Köpvillkor  *
Köpvillkor
Spamskydd