Skola - Gruppresor

Bokning av gruppresor via hemsidan kan göras för resor som skall ske vardagar mellan klockan 09.00-14.30 av förskolor, fritids, dagbarnvårdare och grundskolor i Gävleborgs län. 

Information om corona

Med anledning av coronaviruset är det just nu viktigt att hålla avstånd till andra människor och det gäller även när man reser med kollektivtrafiken

Folkhälsomyndighetens råd är att helt undvika onödiga resor. Om ni ändå behöver resa ber vi er att dela upp er i mindre grupper, kanske på flera turer, för att undvika att det uppstår trängsel ombord. Håll kloka avstånd till medresenärer och personal ombord, sprid ut er i bussen och på tåget för att minska smittorisken. På grund av detta går det just nu att boka upp till 12 platser ombord på bussarna och upp till 25 platser ombord på X-tågen.

Sedan 14 april sker ombordstigning i den bakre dörren och inga biljetter kan köpas på bussen. Biljett för resan måste därför köpas innan man kliver ombord, läs mer här.
 

Beställ inloggningsuppgifter

Är det första gången du ska boka en gruppresa behöver du först beställa inloggningsuppgifter.

Beställ inloggningsuppgifter


Boka en gruppresa

När du ska boka en gruppresa söker du först fram resan du vill boka genom vår reseplanerare. Du hittar även mer information i länkarna nedan.

Sök och boka gruppresa Manual för bokning av gruppresa (pdf) 

Mer information om gruppresor (pdf)