Fritidsbiljett

För dig under 20 år - Köp fritidsbiljett och res på kvällar, helger och större skollov!


Fritidsbiljetten gäller i 90 dagar för dig som är under 20 år. Fritidsbiljetten är opersonlig och kan lånas ut till andra som är under 20 år. 

Res hur mycket du vill på vardagar kl 16-04 och när du vill på helger och större skollov såsom höstlov, jullov, sportlov, påsklov och sommarlov. Biljetten gäller med X-trafiks bussar, X-tåg, Tåg i Bergslagen till Falun och Avesta/Krylbo samt med ULs trafik mellan Gävle och Furuvik.

Tillsvidare kan du endast köpa fritidsbiljett på X-tågen, på kundcenter eller i webbshopen. 

Prislista fritidsbiljett 
 Giltighet  Pris
 Län
560:-

Datum för skollov Zonkarta Våra biljettsamarbeten Köpa och betala biljettÅterköp av fritidsbiljett

Vid förändringar i befintlig tidtabell som gör att du inte kan nyttja din fritidsbiljett som du hade tänkt så återlöser vi det resterande värdet av fritidsbiljetten. Kortavgiften återlöses ej. Du behöver skicka in resekortet till Region Gävleborg, X-trafik, Box 125, 826 23 Söderhamn. Du behöver även ange följande information: personnummer, namn, adress, telefonnummer samt en kort förklaring om ärendet. 

Vi gör våra utbetalningar via Swedbanks utbetalnings­system (SUS). Är du ansluten till Swedbanks kontoregister kommer pengarna att sättas in på ditt bankkonto direkt, i annat fall kontaktar vi dig.

Eftersom vi använder oss av samma utbetalningssystem som flera andra stora företag och myndigheter är chansen stor att du redan finns med i kontoregistret.


Med reservation för eventuella prisförändringar. Moms ingår i priset med 6%.​

Senast ändrad 2022-02-23 15:03:10