Nya busstider från 19 augusti


De nya tiderna hittar du i vår Reseplanerare på hemsidan eller via X-trafiks app i mobilen. Du kan även ladda ner din tidtabell som PDF eller skapa en personlig tidtabell med de linjer du är intresserad av och få den skickad till din e-postadress.
 
Större ändringar från 19 augusti: 

Busslinje 21 Hudiksvall-Näsviken får en ny linjesträckning och kommer att köra samma väg både till och från Näsviken via Bölevägen.
Hållplatserna Trogstavägen, Rolfsta, Tomta, Skonta och Blomberget dras in för linje 21, bussen kommer istället att vända vid en ny hållplats på Hällvägen i Näsviken. Däremot kommer hållplatserna Skonta och Blomberget även fortsättningsvis att trafikeras av busslinje 20.

Karta Näsviken busslinje 21

Busslinje 65 Söderhamn-Trönö får en ny linjesträckning genom Norrala och kommer inte längre att köra Alevägen mot Kungsgården, utan kör direkt ut på gamla E4 när den passerat kyrkan. Anledning är att Trafikverket har beslutat att bron i Ale inte får trafikeras av tung trafik vilket gör att hållplatserna Snarböle, Remsta, Närby, Ale och Åvägen dras in.

Karta Norrala busslinje 65